BALIKESİR / EDREMİT - Edremit Bilim ve Sanat Merkezi

Ekm

Kurum öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz yapılması planlanan projelerle ilgili toplatılarını gerçekleştirdi.

Ekm

Aramıza yeni katılan öğrencilerimiz Uyum Eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Ekm

Uyum eğitimindeki öğrencilerimiz kendi güneş saatlerini oluşturarark gözlem yaptılar.

Eyl

Kurumumuza yeni kayıt olan öğrenci velilerimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik.

Ağu

Bilim ve Sanat Merkezi yaz kurslarından Uzay ve havacılık öğrencileri Kocaseyit havalimanini ziyaret ettiler.

Eyl

Edremit BİLSEM ailesi olarak Uyum Eğitimine katılan 4 ve 5. Sınıf öğrencilerimizle birlikte

TÜBİTAK 4007 Bilim  Şenlikleri Destekleme Programı tarafından desteklenen Savaştepe Bilim Şenliğini ziyaret ettik.

Eyl

BİLSEM' in kazandığı öğrencilerimizle ilk defa bir arada olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadık.

Eyl

2022- 2023 Eğitim - Öğretim yılının ilk veli toplantısını bu yıl ilk defa tanilanan BİLSEM in kazandığı öğrencilerimizin velilerinin geniş katılımıyla gerçekleştirdik.

Eyl

Bu sene ilk kez tanımlanan ve kayıt hakkı kazanan 2-3-4 ve 5. sınıf öğrencilerimiz için Uyum Eğitimimiz başlıyor!

Eyl

Özel yetenekli öğrencilerimize hizmet veren bilim ve sanat merkezlerimizin sayısı eğitimde fırsat eşitliği anlayışı ile 374'e ulaştı.

Ağu

Bu yıl yeni tanımlanan öğrencilerimizden Umut UÇAK ile tanıştık ve ilk kaydımızı yaptık.

Umut'u tebrik eder hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Ağu

BİLSEM'in kazandığı öğrenciler için kayıt dönemi başlamıştır.

Ağu

2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren bilim ve sanat merkezlerimizde (BİLSEM) eğitim alacak öğrencilerin yetenek alanlarına göre değerlendirmeleri tamamlanmıştır.